VIDEO: Un bărbat a fost reținut pentru trafic de droguri. Peste 10 kilograme de canabis găsite la locuința sa

by admin

Un bărbat în vârstă de 30 de ani a fost reținut de polițiști pentru trafic de droguri. Suspectul a fost prins pe stradă cu câteva gram de canabis asupra sa, dar o cantitate mult mai mare de stupefiante a fost găsită în urma perchezițiilor efectuate la locuința sa.

„La data de 18 octombrie a.c., jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca au depistat, pe o stradă din municipiul Cluj-Napoca, un bărbat, care avea asupra sa 50 de grame de cannabis, 1.270 de lei, 10 euro și un telefon mobil. Cazul a fost preluat de polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj-Napoca, în cursul aceleiași zile fiind pus în executare un mandat de percheziție domiciliară.

Astfel, în urma percheziției efectuate în județul Cluj, la domiciliul acestuia, au fost descoperite 10,5 kilograme de cannabis, 4 calupuri conținând 100 de grame de hașiș fiecare, dispozitive pentru vidat, un cântar electronic și altul de mare precizie, un laptop și un telefon mobil. De asemenea, au fost ridicați 9.800 de lei, 80 de euro, dar și 20 de lire sterline”, a transmis IPJ Cluj.

După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, ulterior, instanța dispunând arestare preventivă a acestuia, pentru 30 de zile.

La activități au participat jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca și polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza