VIDEO: Se lucrează intens pe tronsonul Nădășelu- Zimbor al Autostrăzii Transilvania. Autoritățile speră ca lucrările să fie gata înainte de termen

by admin

Se lucrează intens pe tronsonul Autostrăzii Transilvania dintre județele Cluj și Sălaj. Potrivit celor de la CNAIR, care au postat un clip pe rețelele de socializare, antreprenorul s-a mobilizat exemplar pe sectoarele Nădășelu- Mihăiești și Mihăiești- Zimbor, astfel că lucrările ar putea fi terminate înainte de termen.

„În prezent, pe acest proiect, avem un progres fizic semnificativ de 33.8%. Antreprenorul român a mobilizat în șantier un efectiv de 1094 de muncitori și aproximativ 400 de utilaje, pentru execuția unor lucrări specifice de armare, cofrare, terasamente, consolidări, betonare radiere și pile, precum și lucrări de scurgerea apelor, drenuri etc.

Deși termenul contractual de finalizare este 2024, constructorul, așa cum ne-a obișnuit, cu o mobilizare exemplară, ne dă speranța că anul viitor se va circula pe aceste sectoare ale autostrăzii Transilvania”, au transmis reprezentanții CNAIR.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza