VIDEO: Se lucrează din greu la Autostrada Sebeș- Turda. Vezi imagini spectaculoase de pe șantier

by admin

Se lucrează din greu pe lotul 1 al Autostrăzii Sebeș- Turda. Compania Națională de Administrate a Infrastructurii Rutiere a publicat imagini de pe șantierul autostrăzii, cu modul în care italienii de la Impresa Pizzarotti- Pomponio Construcții își fac datoria.

„În imaginile video se pot observa lucrări precum cele de cofrare și turnare predale și elemente prefabricate de trotuar, profilare taluzuri, stabilizare în situ fundații, realizare fundații din balast, realizare protecții taluz cu pământ vegetal, cofrare și turnare șanțuri betonate, realizare taluz cu piatră spartă, realizare săpături și umpluturi, profilare, cofrare și turnare sfert de con, armare, cofrare și tunare pasaje, montare rosturi dilatație, trasare și verificare cote turnare, așternere strat de uzură”, au explicat reprezentanții CNAIR.

Potrivit ministrului Transporturilor, lotul 1 este finalizat în proporție de 95%. Terminarea lucrărilor depinde însă de vreme. Dacă vor exista 25 de zile fără intemperii, tronsonul va putea fi deschis circulației în acest an, susține Lucian Bode.

Te-ar putea interesa si

1 comentariu

clujean 02/11/2020 - 14:18

Domnu’ Bode, pentru corectitudine: lotul I este finalizat in proportie de 95% doar in varianta in care te urci pe autostrada la Alba Iulia Nord, cobori de pe autostrada la Sebes, faci giratoriul si apoi te urci din nou pe autostrada ca sa mergi la Sibiu. Lucru valabil si daca vii de la Sibiu inspre Cluj. Doar directiile Alba Iulia – Deva si Deva – Alba Iulia pot fi considerate “finalizate”.

Raspunde

Comenteaza