VIDEO | Se dărâmă blocul construit de țeparul Traian Onuc. Locuitorii cer stoparea demolării

by Oana Spiru

UPDATE: Demolarea blocului de pe strada Miko Imre a fost suspendată.

”Primăria Cluj-Napoca a demarat în această dimineață acțiunea de demolare a imobilului de pe strada Miko Imre. În cursul zilei, am sistat acțiunea de demolare, având în vedere faptul că s-a depus o nouă contestație la executarea sentinței. Prin urmare, Primăria a suspendat acțiunea de demolare, a imobilului până la soluționarea de către instanță a contestației”, au transmis reprezentanții Primăriei Cluj.

E scandal la Cluj-Napoca după ce primăria a decis să demoleze un bloc construit ilegal în oraș. Deși acesta este ridicat doar parțial, 5 familii au reușit să-și amenajeze apartamentele. Decizia autorităților îi revoltă pe oameni, care sunt disperați că vor ajunge pe drumuri în prag de iarnă. S-a ajuns în această situație deoarece proprietarul este cercetat pentru înșelăciune și ar fi păcălit peste 500 de persoane, cărora le-a promis apartamente în diverse blocuri.

Locatarii se opun și cer amânarea demolării pe motiv că vor rămâne pe drumuri în pragul iernii.
Blocul care se află într-o zonă rezidențială din cartierul Zorilor fost ridicat fără autorizatie de construcție, iar patronul a reușit să vândă mai multe apartamente. Unele dintre ele chiar de mai multe ori.

Traian Onuc a înșelat ani la rând sute de clujeni. Anul acesta a fost arestat pentru înșelăciune, iar acum este cercetat sub control judiciar.

Te-ar putea interesa si

1 comentariu

Comenteaza