Video. Rareș Bogdan: “Ilie Bolojan va fi de partea echipei Cîțu. Eu voi rămâne numărul 2 în partid!”

by Cristina Mihaila

Primvicepreședintele PNL Rareș Bogdan este convins că Ilie Bolojan se va alătura taberei Cîțu. Liderul PNL a acordat un amplu interviu pentru Servus Cluj.

“Sunt convins că Ilie Bolojan va fi cireașa de pe tort, dacă vreți, care e foarte important de spus, are și oameni cu mare experiență că Emil Boc sau Gheorghe Flutur sau Lungu, primarul nostru de Suceava și are oameni extrem de tineri cum e Robert Sighiartău, Pavel Popescu, eu și alții”,

a declarat Rareș Bogdan pentru servuscluj.ro. Pe de altă parte, europarlamentarul spune că își va păstra poziția secundă în PNL.

“Îmi voi păstra poziția. Cert este că voi fi, dacă mă va alege congresul, primvicepresedinte. Chestiunea legată de președinte executiv bune discutată, vă trebui o modificare de statut”, a mai spus Rareș Bogdan pentru servuscluj.ro.

Urmăriți aici interviul cu Rareș Bogdan.

Te-ar putea interesa si

3 comentarii

ovi 06/06/2021 - 08:19

Sa-ti bagi degetul in cur si apoi in gura mincinosule.

Raspunde
tudy 06/06/2021 - 09:52

La groapa istoriei cu voi….va bateti joc de pensionari in special cei militari….DE CE NU INDEXATI PENSIILE CU RATA INFLATIEI..si veniti cu ordonante de cacao ca sa nu dati banii la oameni..chiar nu va este rusine sa faceti ACEST CIRC IEFTIN CU ALEGERILE…NU VA MAI ALEGETI INTRE VOI CA SUNTETI PENIBILI!

Raspunde
clujean 07/06/2021 - 12:52

Bai “militarule” , poate ne explici ce ca.cat ati “aparat” voi in ultimii 70 de ani ?!?!? Si de ce meritati voi pensii uriase si sa iesiti la pensie la 50 de ani ?!?!?! Singurul meu respect e pentru militarii romani care chiar au fost in Afganistan, Irak etc, acolo in linia intai. Restul va invit sa intrati in groapa de gunoi a istoriei !

Raspunde

Comenteaza