VIDEO: Raed Arafat va fi invitatul lui Mircea Dinescu la „Poezie și delicatețuri”. Duminică, numai pe Prima TV

by admin

Raed Arafat vine la „Poezie și delicatețuri”. În această duminică, începând cu ora 14, poetul Mircea Dinescu îl va avea invitat pe șeful Departamentului pentru Situații de Urgență. Medicul român este de origine palestiniană și a emigrat în România în urmă cu 40 de ani. 

Pentru că Raed Arafat nu consumă carne, Mircea Dinescu i-a pregătit un adevărat festin din scrumbie de Dunăre, orez, ștevie și o salată de ciuperci pleurotus. Raed Arafat a povestit despre copilărie, despre primii pași în medicină și cum de a rămas în România. El i-a mai povestit lui Mircea Dinescu și despre anii de studenție dar nu au fost ocolite și temele actuale, legate de pandemie. Toată atmosfera a fost completată de cântecele lăutărești ale lui Ionel Tudorache.

Ediția de Paște a emisiunii „Poezie și delicatețuri” a încântat telespectatorii printr-o transmisiune live, unde Grigore Leșe, Radu Banciu și Oana Lianu au fost invitați speciali. Această ediție de sărbătoare a situat postul Prima TV pe locul 4 în rândul televiziunilor generaliste cu un rating de 0,61 puncte și 4,4 share, în intervalul orar 13.00- 16.00, pe publicul cu vârste cuprinse între 18- 49 de ani, din mediul urban și cu un vârf de 1,2 puncte de rating și 8,1 share, pe același target.

Duminică, 9 mai, începând cu ora 14, Mircea Dinescu așteaptă telespectatorii la Prima TV cu o emisiune în care poezia se va regăsi în fiecare lucru simplu iar delicatețurile nu vor fi numai din cele culinare.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza