VIDEO: Provocare lansată de deputatul Emanuel Ungureanu: să construim de la zero un spital modern de copii

by admin

Deputatul USR Emanuel Ungureanu lansează o provocare pentru clujeni: să sprijine proiectul ridicării unui spital modern pentru copii, în locul actualei Clinicii Ginecologie II. Mai exact, deputatul propune demolarea Clinicii „Dominic Stanca” de pe Bulevardul 21 Decembrie 1989, o clădire construită la începutul secolului trecut pe locul unor foste grajduri. În loc, ar urma să fie ridicat de la zero un spital ultramodern, cu peste 200 de paturi.

Cei care doresc să sprijine acest proiect sunt așteptați pe 8 martie, în fața Clinicii Stanca.

„CURAJ!

Dragi clujeni, vă rog să veniți în 8 martie, în fața Clinicii Stanca din Cluj-Napoca de pe strada 21 Decembrie, alături de mine și de colegii mei din Alianța USR-PLUS pentru a susține proiectul construirii unui Spital de Copii de la ZERO prin DEMOLAREA fostului Spital de Femei construit în 1919 pe locația unor GRAJDURI!

Rog comunitatea clujeană să mi se alăture în această campanie de construire a unui Spital de Copii modern, de 14 etaje, cu 250 de paturi, atât de necesar orașului nostru!

Vă rog să fiți alături de mine și să aveți încredere că acest proiect poate să prindă viață printr-o mobilizare exemplară! Rog toate partidele politice să se asocieze acestui proiect de care Cluj-Napoca are nevoie ca de aer!

Putem construi ÎMPREUNĂ, avem soluții, mai este nevoie voință și determinare!

Iubește Clujul cu ochii deschiși!”, este mesajul postat de Emanuel Ungureanu pe rețelele de socializare.

Te-ar putea interesa si

1 comentariu

Bula 28/02/2020 - 22:31

Si cu clinica obstetrico-ginecologie ce se va intampla ?
Unde se vor muta pacientii ?
Intreb, fiindca la cealalta clinica de pe strada Clinicilor nu sunt locuri suficiente pentru a “absorbi” si spitalul Stanca !
Sunt multe zone in oras unde s-ar putea construi o clinica moderna pentru copii, prin demolarea unor constructii vechi si degradate, de exemplu in zona dintre strazii Traian, unde mare parte ale cladirilor sunt chiar de rusinea Clujului, implorand sa fie demolate

Raspunde

Comenteaza