VIDEO: Primarul Clujului, Emil Boc, a ținut un discurs în cadrul Ceremoniei de Deschidere a Olimpiadelor Naționale de Limbi Moderne de la Cluj!

by Christian Suciu

Primarul Clujului, Emil Boc, a adresat mesaj de întâmpinare celor peste 1200 de participanți la Olimpiadele Naționale de limbi moderne, ce se vor desfășura de Luni până Joi în muncipiul Cluj-Napoca. Ceremonia de deschidere a Olimpiadelor a avut loc în cursul zilei de duminică în sala ”Auditorium Maximum” a Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca iar edilul clujean le-a urat un ”Bun venit!” elevilor și personalului didactic însoțitor, cărora le-a transmis, totodată, un îndemn pentru protejarea valorilor democratice europene.

Video:

  • Olimpiada de Limbi Romanice-Limba Franceză – 384 elevi participanți
  • Olimpiada de Limba Engleză- Limba Engleză – 534 elevi participanți.
  • Olimpiada de Limbi Romanice – Limbile Spaniolă, Italiană, Portugheză – 318 elevi participanți

Din județul Cluj la aceste olimpiade participă în total 74 de elevi dintre care 21 la Limba Engleză, 15 la Limba Franceză și 38 la limbile romanice: Spaniolă, Italiană, Portugheză.

Te-ar putea interesa si

3 comentarii

VIDEO: Primarul Clujului, Emil Boc, a ținut un discurs în cadrul Ceremoniei de Deschidere a Olimpiadelor Naționale de Limbi Moderne de la Cluj! – Revista Presei 10/04/2023 - 11:42

[…] post VIDEO: Primarul Clujului, Emil Boc, a ținut un discurs în cadrul Ceremoniei de Deschidere a Olimpi… appeared first on Stiri de Cluj – Servus […]

Raspunde
Luc 10/04/2023 - 20:10

tocmai el, care nu vorbeste nici o limba straina 😀

Raspunde

Comenteaza