VIDEO: Pericol de explozie pe Calea Turzii. O mașină a rupt o conductă de gaze și apoi a luat foc

by admin

Un bărbat din Cluj-Napoca a fost la un pas să provoace o tragedie. El s-a urcat băut la volan și a intrat cu mașina într-o conductă de gaze de pe Calea Turzii.

„Din primele informații, un bărbat de 49 de ani, din Cluj-Napoca, în timp ce se deplasa cu autoturismul pe strada Calea Turzii, într-un viraj la dreapta ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în impact cu branșamentul de alimentare cu gaz și gardul unui imobil. În urma evenimentului, bărbatul a fost transportat la o unitate medicală pentru investigații de specialitate. Rezultatul testării cu aparatul etilotest a indicat o concentrație de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

În urma impactului, autoturismul bărbatului a luat foc și a fost nevoie de intervenția pompierilor.

„La fața locului s-au deplasat trei echipaje ale ISU Cluj care încadrează o autospecială cu modul de descarcerare, o autospecială de stins incendii și o ambulanță de terapie intensivă mobilă SMURD. Aceștia au găsit autoturismul cuprins în totalitate de flăcări, fără ocupanți înăuntru, poziționat deasupra branșamentului de gaz deteriorat, cu scăpări de gaze care alimentau incendiul.

Echipajul SMURD a acordat asistență medicală de urgență bărbatului, în vârstă de circa 50 de ani, care prezenta politraumatisme, era conștient, însă necooperant. Acesta a fost transportat la spital pentru îngrijiri de specialitate. Pompierii au acționat pentru stingerea flăcărilor care au cuprins autoturismul și pentru degajarea acestuia de deasupra branșamentelor de gaz și electricitate

Echipe ale distribuitorilor de utilități au fost solicitate la fața locului pentru oprirea alimentării cu gaze și electricitate”, a transmis și ISU Cluj.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza