VIDEO: Organizatorii TIFF au lansat astăzi spotul oficial al ediției de anul acesta! Festivalul va avea loc între 9 și 18 iunie

by Christian Suciu

Organizatorii TIFF au lansat astăzi spotul oficial al ediției de anul acesta în cadrul unei conferinței de presă. Regia spotului îi aparține lui Bogdan Moldoveanu iar personajele prezentate au fost interpretate de Dumitru Stegărescu și Denisa Nicolae. Ediția cu numărul 22 a festivalului de film se va desfășura între 9 și 18 iunie 2023. Campania ”TIFF 22” realizată de LEO Burnett Group România își propune să arate că cele mai bune filme, nu ne părăsesc de fapt, niciodată.

VIDEO:

”Există filme care ne rămân în memorie pentru totdeauna, ca o parte din noi înșine, și care ne pot influența deciziile, alegerile, personalitatea. În campania noastră am vrut să subliniem importanța filmelor care ne definesc și să îi încurajăm pe cinefili să împărtășească astfel de experiențe la TIFF. Colaborarea pentru această campanie a fost o modalitate prin care, într-o mica dar importantă măsură, ajutăm și noi filmul, și mai ales filmele care ne inspiră cel mai mult, precum sunt cele de la TIFF. Parteneriatul cu festivalul ne-a dat posibilitatea să ne alăturăm unui eveniment important pentru România, fapt care ne-a responsabilizat pe tot parcursul procesului creativ și suntem foarte mândri de rezultatul final și de colaborarea cu echipa TIFF.” a declarat în cadrul conferinței de presă, Diana Alexa, CEO-ul Leo Burnett Group România.

Te-ar putea interesa si

1 comentariu

Comenteaza