VIDEO: Incendiu la un apartament din Cluj-Napoca. Proprietarul apartamentului a fost ridicat de polițiști

by admin

Un incendiu puternic a izbucnit la parterul unui bloc de pe strada Grigore Moisil din Cluj-Napoca. Pompierii au intervenit de urgență și au evacuat mai multe persoane, din cauza fumului gros.

Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca intervin în aceste momente la un incendiu de apartament pe strada Grigore Moisil. La fața locului au fost trimise două autospeciale și o autoscară. Intervenția este în dinamică. Incendiul se manifestă la parterul blocului, iar până în acest moment au fost evacuați doi adulți și un copil de la etajul doi, din cauza degajărilor de fum. Se lucrează la lichidare”, au transmis reprezentanții ISU Cluj. 

Doi copii și trei adulți care au inhalat fum au fost consultați de echipajele medicale și au fost transportați la spital pentru investigații suplimentare.

Proprietarul apartamentului a fost ridicat de polițiști, după ce a aruncat cu pietre pe stradă și a fost agresiv.

„La data de 23 iunie, în jurul orei 08:15, polițiștii au fost sesizați, prin apel 112, pentru a interveni pe strada Grigore Moisil din municipiul Cluj-Napoca, întrucât o persoană de sex masculin manifestă un comportament agresiv și aruncă cu pietre pe stradă. În baza sesizării, un echipaj de ordine publică a fost direcționat la fața locului pentru a lua măsurile necesare. Polițiștii au observat că este vorba de un bărbat recalcitrant, aflat în grădina blocului și care nu dorea să coopereze. Având în vedere aceste aspecte, pentru a lua măsurile legale, polițiștii au fost nevoiți să-l imobilizeze, bărbatul fiind ulterior încătușat. 

În tot acest timp, a fost solicitat sprijinul patrulelor din apropiere pentru a li se acorda sprijin în cadrul intervenției. Polițiștii au observat degajări de fum care proveneau din apartamentul bărbatului, situat la parter, fapt pentru care au pătruns imediat în interiorul acestuia pentru a se asigura că nu există persoane aflate în pericol. 

De asemenea, polițiștii au evacuat 2 persoane aflate într-un apartament de la etajul 1, respectiv un adult și un minor. Totodată, la fața locului s-au deplasat echipaje medicale, jandarmi și echipaje din cadrul ISU, fiind luate măsuri pentru asigurarea locului în care s-a produs deflagrația și acordarea primului ajutor persoanelor”, a transmis IPJ Cluj.

În cauză, pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza