VIDEO: În curând vom circula pe autostradă de la Cluj la Târgu Mureș. Noi sectoare sunt aproape de finalizare

by admin

Asociația Pro Infrastructură a verificat stadiul lucrărilor de pe șantierul Autostrăzii Transilvania și au publicat imagini de pe șantier. Critici în trecut, reprezentanții asociației i-au lăudat acum pe constructori, care sunt aproape să finalizeze sectorul de 18 km dintre Iernut și Chețani.

Lucrurile au început să se miște excelent și pe tronsonul de 15 km dintre Chețani și Câmpia Turzii, în ciuda problemelor cu plata lucrărilor din partea CNAIR.

„Vă prezentăm un scurt update din cursul acestei săptămâni cu avansul foarte bun al lucrărilor pe Autostrada A3 Transilvania între Iernut și Câmpia Turzii. Pe tronsonul Chețani- Câmpia Turzii construit de Straco observăm o adevărată desfășurare de forțe din partea subcontractorului Marcotim pe partea de terasamente, iar pe lotul vecin Chețani- Iernut construit de Astaldi- Max Boegl cei de la Max Boegl lucrează în ritm susținut la așternerea stratului final de asfalt în apropierea viaductului peste Mureș de la Bogata”, au scris cei de la Pro Infrastructură.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza