VIDEO: Iarnă în mijlocul primăverii. Probleme pe drumurile din județ

by admin

Iarna se întoarce în forță. Meteorologii au emis o avertizare de ninsori și vreme deosebit de rece valabilă pentru întreaga țară. Avertizarea va fi în vigoare până joi dimineața, la ora 10.

Potrivit meteorologilor, începând din noaptea de marți spre miercuri, în sud-vestul, centrul și nord-estul ţării, precum și în zonele montane și deluroase, vor predomina precipitațiile sub formă de ninsoare, pe alocuri moderate cantitativ (15-20 l/mp). Se va depune strat de zăpadă, local consistent îndeosebi la munte.

Temporar, vântul va avea intensificări în majoritatea regiunilor, cu viteze în general de 45-55 km/h, iar la munte peste 70 km/h, spulberând zăpada. Vremea va fi deosebit de rece pentru această perioadă în toată țara, cu temperaturi minime preponderent negative. Până sâmbătă vremea se va menține deosebit de rece, iar în cursul nopților și al dimineților local se va produce brumă.

Și în Cluj a nins noaptea trecută, iar pe mai multe drumuri din județ s-a format polei. În zona Sălicea, de exemplu, zeci de mașini au rămas blocate pe drum din această cauză. Inclusiv un autobuz al CTP a rămas imobilizat pe marginea drumului, au pe rețelele de socializare cei de la CERT Rescue.

Imagini: https://www.facebook.com/groups/InfoTraficCluj

Te-ar putea interesa si

Comenteaza