VIDEO: Emil Boc și-a depus oficial candidatura pentru funcția de Primar al Municipiului Cluj-Napoca! Emil Boc:” La Cluj am reușit împreună, la Cluj vom reuși împreună, în continuare”

by Christian Suciu

Emil Boc și-a depus astăzi, în mod oficial candidatura din partea PNL pentru un nou mandat la Primăria Municipiului Cluj-Napoca .Potrivit acestuia, deși mai sunt multe lucruri de îmbunătățit în Cluj-Napoca, municipiul se află pe direcția cea bună pentru a oferi un nivel de viață apropiat de standardele orașelor de referință europene.

VIDEO:

”La Cluj am reușit împreună și vom reuși împreună, în continuare. Împreună cu toții clujenii, împreună cu echipa Partidului Național Liberal și împreună cu toți clujenii care doresc binele acestui oraș. stăzi, Clujul este un oraș de referință în Europa. Orașul cu cea mai bună calitate a vieții România. Am reușit asta doar muncind împreună. 

Știm foarte bine că PNL a fost și este un partid al construcției. Nu deține monopolul adevărului, oricine are o idee bună găsește ușa deschisă pentru a o implementa. În egală măsură am fost aceia care am intuit nevoile acestui oraș, i-am dat o viziune, am stabilit un plan, l-am implementat. Numai prin faptul că peste 420 de milioane de euro sunt implementate în Cluj-Napoca și peste 4 miliarde de euro sunt în implementare, arată că am făcut lucrurile necesare pentru a duce orașul mai departe. 

Clujul se află în fața unei provocări uriașe, provocarea anului 2030 și mai ales a anului 2050. Viitorul Clujului, se scrie acum. De aceea, împreună cu colegii mei ne asumăm această responsabilitate de a menține Clujul pe primul loc, de a menține calitatea vieții, de a rămâne un oraș de referință în România și în Uniunea Europeană și, în același timp, de a da conținut real dreptului clujenilor de a alege să rămână acasă.

Cred că suntem pe direcția bună. Fără să spun că totul este perfect la Cluj. Mai avem o grămadă de lucruri de îmbunătățit. Mai avem o grămadă de lucruri să le ducem la nivelul următor, dar cred că direcția pe care ne aflăm este una corectă. ”, a declarat Emil Boc, în urma depunerii candidaturii sale pentru Primăria Cluj-Napoca.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza