VIDEO: Dan Petrescu a anunțat că s-a despărțit de CFR Cluj

by admin

Dan Petrescu a anunțat oficial că s-a despărțit de CFR Cluj. Antrenorul a postat un mesaj video pe rețelele de socializare și a transmis că a ajuns la un acord cu clubul pentru rezilierea amiabilă a contractului.

„Împreună cu clubul am decis rezilierea contractului pe cale amiabilă. Nu am fost demis, nici nu mi-am dat demisia. Cred că este mai bine pentru club, pentru jucători, pentru mine ca în acest moment fiecare să meargă pe drumul lui.

Aș vrea să mulțumesc clubului CFR Cluj pentru acești trei ani minunați petrecuți împreună. Sunt mândru și fericit de tot ce am făcut aici în trei ani. Aș vrea să îi mulțumesc patronului, care a avut încredere în mine și m-a ajutat în toate momentele.

De asemenea, aș vrea să mulțumesc tuturor jucătorilor, care au fost minunați în acești ani. Eu sunt un antrenor  mai dificil și ei au reușit să mă suporte atâta timp. Nu în ultimul rând, vreau să mulțumesc fanilor CFR-ului care au crezut și m-au ajutat în acești ani fantastici.

Cred că în această perioadă am dat mai mult clubului decât mie și familiei. Nici în pandemie nu am plecat din Cluj, am fost tot timpul aici. Urez succes echipei în campionat și în Europa League”, e mesajul transmis de Dan Petrescu.

Potrivit Look Sport, Dan Petrescu şi conducerea CFR-ului au ajuns la un numitor comun privind despărţirea şi au semnat şi actele în cursul zilei de luni. Petrescu a renunţat la clauza de reziliere de două milioane de euro, iar singura sa pretenţie financiară a fost plata salariilor la zi, una cu care Neluţu Varga a fost rapid de acord. Până se va găsi un alt antrenor, şedinţele de pregătire vor fi conduse de oamenii din staff-ul lui SuperDan.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza