VIDEO: Autostrada Transilvania este în grafic pe tronsonul dintre Suplacu de Barcău și Nușfalău

by admin

Construcția Autostrăzii Transilvania este în grafic, pe tronsonul cuprins între Suplacu de Barcău și Nușfalău. Reprezentanții Asociației Pro Infrastructură au publicat mai multe imagini de pe șantierul autostrăzii și au rămas impresionați de modul în care se mișcă antreprenorul turc.

„Turcii de la Nurol au ieșit excelent din iarnă, reușind să scape de noroaie și să avanseze bine atât la terasamente cât și la structuri.

Contractul pentru cei 13,55 km a fost semnat în 30.09.2020 și are ordin de începere 01.02.2021, cu 6 luni proiectare și 18 de execuție. Proiectul tehnic a fost aprobat în august 2021. Lotul este banal, fără structuri impresionante, relief perfect plat. Constructorul are doar câteva pasaje și poduri de făcut, un nod rutier și un spațiu de servicii.

Felul în care arată șantierul după sezonul rece ne dă speranțe că antreprenorul, aflat la primul proiect în România, va păstra ritmul bun și își va respecta termenul contractual de finalizare: primăvara anului 2023”, au explicat cei de la Pro Infrastructură.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza