VIDEO: Aeroportul Internațional Cluj-Napoca a atins pentru prima oară 3 milioane de pasageri

by Christian Suciu

Aeroportul Internațional ”Avram Iancu” din Cluj-Napoca a înregistrat pentru prima oară în istoria sa 3 milioane de pasageri, un record absolut ce marchează evoluția operațiunilor aeroportuare din ultimii ani. Pasagerul cu numărul 3.000.000 a fost întâmpinat de personalul aeroportului cu un buchet de flori și cu cadouri care să-i amintească de această experiență.

” Marcăm astăzi în premieră absolută reușita și excelența operațiunilor aeroportuare de pe aeroport, printr-un moment aniversar celebrat împreună cu pasagerii și partenerii noștri și anume depășirea pragului de 3.000.000 de pasageri.
Dacă în anul 1996 aeroportul înregistra aproximativ 32.000 pasageri anual, iată că acum, în anul 2023, traficul a crescut de 100 de ori, atingându-se recordul absolut de 3 milioane de pasageri înregistrați într-un singur an calendaristic.
Operatorul aerian național TAROM este cel mai vechi partener comercial al regiei, ceea ce reprezintă un motiv de mândrie și recunoștință pentru aeroportul clujean, dar în egală măsură dorim să apreciem contribuția avută de către companiile Wizz Air, Lufthansa, Ryanair, Hi Sky, Turkish Airlines, LOT Polish Airlines, Air Connect, Aero Express Regional sau companiile charter turistice la această reușită excepțională cum este borna de 3 milioane. Confortul pasagerilor este cel mai important.”, a declarat Directorul Aeroportului Internațional Cluj-Napoca, David Ciceo.

Te-ar putea interesa si

1 comentariu

Comenteaza