VIDEO: Accidente în lanț pe Calea Turzii. Circulația în zonă a fost blocată

by admin

Mai multe accidente în lanț au avut loc miercuri dimineața pe Calea Turzii, între sensul giratoriu cu strada Bună Ziua și sensul giratoriu de la Petrom. Potrivit șoferilor care au trecut prin zonă, cel puțin 7 mașini au fost avariate, iar circulația a fost blocată pe sensul de urcare. Oamenii spun că de vină pentru această situație este poleiul depus pe carosabil și arată cu degetul spre autoritățile locale, care nu au intervenit corespunzător. De asemenea, pe grupurile de trafic au fost postate imagini cu mașinile avariate.

Poliția a confirmat incidentele. „Din primele informaţii, în această dimineaţă, pe strada Calea Turzii, din municipiul Cluj-Napoca, s-au produs mai multe evenimente rutiere soldate cu pagube materiale, ca urmare a neadaptării vitezei la condiţiile de drum. Până în acest moment, la Biroul Constatări Avarii Auto, s-au prezentat 8 conducători auto, implicaţi în evenimente rutiere. 

Astfel, s-a produs un eveniment rutier în care au fost implicate 5 autoturisme, unul cu 2 autoturisme implicate, iar un alt autoturism a părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu un stâlp. În urma acestor evenimente, nicio persoană nu a fost rănită”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

Te-ar putea interesa si

1 comentariu

Firma de deszăpezire a fost amendată după accidentele de pe Calea Turzii 06/01/2021 - 15:01

[…] clujeni, după ce mai multe accidente au avut loc azi dimineață pe Calea Turzii (citește AICI mai multe […]

Raspunde

Comenteaza