Firma de deszăpezire a fost amendată după accidentele de pe Calea Turzii

by admin

Firma care trebuia să asigure deszăpezire și întreținerea drumului a fost amendată pe motiv că nu și-a făcut corespunzător treaba. Sancțiunea a fost aplicată de polițiștii clujeni, după ce mai multe accidente au avut loc azi dimineață pe Calea Turzii (citește AICI mai multe detalii).

„În cursul acestei dimineți, pe Calea Turzii din municipiul Cluj-Napoca au avut loc 5 evenimente rutiere soldate cu pagube materiale. În aceste evenimente au fost implicate 13 autoturisme, nefiind rănită nicio persoană. Conducătorii auto implicați au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Totodată, societatea prestatoare de servicii ecologice a fost sancționată contravențional ca urmare a neîndeplinirii obligaţiei de întreţinere a drumului public pe timp de iarnă, în conformitate cu prevederile OUG 195/2002R”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

Te-ar putea interesa si

1 comentariu

detalii 06/01/2021 - 16:22

Societate prestatoare sancționată pentru neîntreţinere drum iarna pe plus 10 grade, dar era interesant a spune şi despre viteza de deplasare, distanţa dintre vehicule, modelul de gume avute poate şi tipul de tracţiune, hai să vedem ?

Raspunde

Comenteaza