VIDEO: Accident lângă Dej. Un șofer a intrat cu mașina într-un camion încărcat cu lemne

by admin

Un grav accident de circulație a avut loc vineri noaptea, la ieșirea din municipiul Dej spre Cuzdrioara. Un bărbat a ajuns la spital în stare critică, după ce a intrat cu mașina într-un camion plin cu material lemnos.

„Un conducător auto în vârstă de 22 de ani, din județul Sălaj, care se deplasa din direcția Beclean înspre municipiul Dej a intrat în coliziune cu un ansamblu de vehicule care era oprit pe partea carosabilă, la semaforul electric care indica culoarea roșie”, a explicat IPJ Cluj.

„Două autospeciale și un n echipaj SAJ au intervenit în cursul nopții pentru a gestiona o situație de urgență generată în urma unui accident rutier grav, produs la ieșirea din municipiul Dej înspre Cuzdrioara.

Pompieri a fost alertați în jurul orei 2:50, iar la fața locului au găsit un autoturism și un autocamion avariate, iar în cel din urmă se afla încarcerat șoferul, în stare de inconștiență și cu multiple traumatisme. Au fost întreprinse măsuri pentru extragerea rapidă a tânărului de circa 20 de ani, având în vedere starea extrem de gravă a acestuia și faptul că autoturismul se afla contorsionat sub remorca camionului”, au comunicat cei de la ISU Cluj.

Bărbatul a fost preluat de către echipajul SAJ și a fost transportat de urgență la spital pentru îngrijiri de specialitate.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza