VIDEO: Accident grav de circulație în Florești. Două persoane au fost transportate la spital

by admin

Un grav accident de circulație a avut loc luni dimineața în comuna Florești, pe strada Avram Iancu. Pompierii au intervenit cu un modul de descarcerare și două echipaje SMURD, iar la fața locului au găsit un autocamion și două autoturisme avariate, iar într-unul dintre autoturisme se afla o femeie care necesita asistență medicală de urgență.

„S-a acționat imediat pentru extragerea femeii, în vârstă de circa 30 de ani, cu echipamentele speciale, astfel încât să nu-i fie agravate leziunile suferite. Aceasta a fost preluată de către un echipaj SMURD și a fost transportată la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate. La prima evaluare aceasta era în stare de conștiență și era cooperantă.

La fața locului un bărbat a primit primul ajutor calificat și a fost transportat și el la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate. Alte trei persoane au fost consultate la fața locului fără a fi transportate la spital”, a transmis ISU Cluj.

Pompierii au asigurat la locul accidentului măsuri de acordare a primului ajutor calificat, protecție a persoanelor implicate în accident, descarcerare și măsuri de prevenire a incendiilor în urma evenimentului rutier.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza