VIDEO: A fost învestit noul Consiliu Județean. Urmăriți imagini de la ceremonia de depunere a jurământului

by admin

Noul Consiliu Județean a fost învestit în funcție în această dimineață. Noii consilieri județeni, ale căror mandate au fost validate, au depus jurământul în fața prefectului județului Cluj, Mircea Abrudean.

„Consiliul Județean a început în urmă cu mulți ani proiecte importante de dezvoltare a județului Cluj, proiecte care nu ar fi putut fi finalizare dacă în Consiliul Județean nu ar fi existat o relație de colaborare, o relație de susținere din partea tuturor partidelor pentru aceste proiecte importante. Au fost ani în care Consiliul Județean a funcționat foarte bine pentru că în rândul tuturor partidelor a existat maturitatea de a susține aceste proiecte.

În calitate de președinte al CJ Cluj, îmi propun ca împreună cu dumneavoastră să continuăm aceste proiecte de dezvoltare și să venim în așteptarea clujenilor cu noi proiecte pe care să le dezvoltăm spre binele locuitorilor întregului județ. 

Lansez astăzi o provocare în calitate de președinte nou ales. Vă lansez un prim proiect la care aștept să veniți alături de noi, și anume comunitatea clujeană, comunitatea SMART, comunitatea prin care cetățenii județului Cluj vor putea ca împreună cu noi să stabilească un set de proiecte importante pentru întreg județul, așa încât cetățenii județului Cluj să decidă prin votul lor o parte din proiectele pe care Consiliul Județean le va derula”, a declarat Alin Tișe, președintele ales al Consiliului Județean Cluj.

Urmăriți mai jos întreaga ceremonie de depunere a jurământului.

Transmisiune Live

Ședința de investitură a noului Președinte al Consiliului Județean și a noilor consilieri județeni 23. 10. 2020 – Consiliul Județean Cluj

Publicată de Consiliul Judetean Cluj pe Vineri, 23 octombrie 2020

Te-ar putea interesa si

Comenteaza