Victorie pentru U-BT Cluj în cel de-al doilea meci din finala Ligii Naționale împotriva lui CSM Oradea

by Christian Suciu

U-BT Cluj-Napoca s-a impus în meciul doi împotriva lui CSM Oradea din finala Ligii Naționale, încheiat la scorul de 74-69. Seria se va muta în acest weekend la Oradea însă ”Studenții” mai au nevoie de o singură victorie pentru a-și adjudeca titlul într-un sezon în care nu au cedat în nicio partidă din principala competiție internă.

Pe parcursul partidei s-au remarcat pentru U-BT Cluj, Emi Cățe (18 puncte, 8 recuperări, 3 assit-uri), D.J. Seely (10 puncte, 2 recuperări, 6 assist-uri) și Andrija Stipanovic ( 13 puncte, 5 recuperări, 1 assist), în timp ce pentru CSM Oradea au evoluat Kris Richard (16 puncte, 6 recuperări), Cătălin Baciu (10 puncte, 9 recuperări) și Donatas Tarolis (10 puncte, 6 recuperări).

”Este o victorie importantă, conducem cu 2-0. Nu contează scorul obținut. Evident că nu mă așteptam la o diferență atât de mare astăzi, cum a fost duminică. Le-am spus asta băieților. Jocul nostru ofensiv nu a funcționat extrem de bine. În apărare am reușit în repriza a doua să câștigăm niște mingi și să nu îi lăsăm să marcheze coșuri ușoare. De altfel, au înscris doar 69 de puncte, ceea ce este foarte bine. Trebuie să corectăm niște lucruri și să avem altă mentalitate dacă vrem să câștigăm la Oradea. Va fi mult mai greu, trebuie să arătăm altă față și să nu mai pierdem lupta la recuperări. Indiferent cum ne simțim sau ce se întâmplă în ziua respectivă, trebuie să găsim soluții să învingem. ”, a transmis în urma partidei, antrenorul lui U-BT Cluj, Mihai Silvășan.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza