Victorie dramatică pentru U-BT Cluj pentru calificarea în semifinalele Cupei României

by Christian Suciu

U-BT Cluj s-a impus la limită în partida cu CSO Voluntari din sferturile Cupei României, încheiată cu scorul de 96-92. În următoarea fază a competiției, echipa pregătită de Mihai Silvășan o va înfrunta pe CSM Constanța, meciul urmând a fi disputat sâmbătă de la ora 17:30.

În partida de la Sala Sporturilor ”Horia Demian” din Cluj-Napoca s-au remarcat pentru U-BT Cluj Patrick Richard (17 p, 9 rec, 3 p.d.), Bryce Jones (16 p, 5 rec) și DJ Seeley (16 p, 4 rec) în timp ce din tabăra ilfovenilor au strălucit Trevon Allen (30 de puncte) și ALexandru Olah (12 p, 10 rec, 3 p. d.)

”Sincer, ne așteptam la un meci greu. Presiunea era pe noi și țin să îi felicit pe cei de la Voluntari pentru că au făcut un meci extrem de bun și sunt o echipă competitivă. Noi nu am prins cea mai bună zi din punct de vedere al apărării, am schimbat tactica pe final și am câștigat. Ne pregătim acum pentru semifinale. Luăm pas cu pas, mâine vom avea un antrenament în care vom pregăti meciul de sâmbătă. Constanța este o echipă fizică și trebuie să le facem față. Noi am făcut o apărare zonă, ceea ce i-a oprit. A fost un meci intens, greu, ei au venit aici și au avut o prestație curajoasă, reușind aruncări imposibile de multe ori. Am fost suficient de buni pentru a câștiga! Sunt sigur că cei de la Constanța vor da totul să câștige!”, a declarat antrenorul lui U-BT Cluj, Mihai Silvășan.

”Studenții” rămân astfel neînvinși în acest sezon pe plan intern și continuă seria performanțelor spectaculoase printre care se numără și calificarea istorică în sferturile EuroCup obținută săptămâna trecută.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza