Victorie clară pentru Rapid în derby-ul cu CFR Cluj! ”Dubla” lui Rrahmani i-a redus la tăcere pe ardeleni

by Christian Suciu

Rapid București a câștigat meciul disputat pe teren propriu împotriva lui CFR Cluj, din etapa cu numărul 10 a campionatului. Rapidiștii au deschis scorul în Giulești prin Rrahmani în minutul 5 însă s-au trezit egalați la scurt timp după golul lui Ciprian Deac, din centrarea lui Camora. Tot atacantul kosovar al bucureștenilor a dus scorul la 2-1 în minutul 51 al partidei iar fostul jucător al CFR-ului, Claudiu Petrila, a stabilit scorul final de 3-1.

Cu cele 3 puncte obținute, Rapidul a urcat pe locul 3 în Superligă cu 18 puncte adunate, la un singur punct distanță de CFR Cluj. Marcatorul clujenilor, Ciprian Deac, nu s-a arătat mulțumit de prestația formației din Gruia, însă a admis că absența antrenorului Andrea Mandorlini, a contat mult în economia jocului.

”Nu-mi găsesc explicaţii. Am intrat foarte slab în repriza a doua.La 2-1 s-a terminat, nu ne-am putut reveni. Sper să fie un accident ce s-a întâmplat în seara asta. E clar că nu e CFR pe care-l ştie toată lumea. Trebuie să ne revenim foarte repede.Nu e nimic pierdut, va urma şi returul, mai e şi play-off-ul. Avem timp să ne revenim şi să ne batem acolo sus. E clar că a contat şi absenţa antrenorului.”, a declarat Ciprian Deac, în urma partidei din Giulești.

sursa: primasport.ro

Te-ar putea interesa si

1 comentariu

Comenteaza