Viața în chirie, cu colegi de apartament, subiectul unei noi premiere la Magic Puppet

by Oana Spiru

În datele de 29 și 30 aprilie la Teatrul Magic Puppet din Cluj-Napoca, va avea loc avanpremiera, respectiv premiera spectacolului „Mânui-mi-ai viața”, care abordează un subiect actual, mai ales în municipiul nostru, despre viața în chirie, cu colegi de apartament.

„Coleg de apartament” este un statut, până la urmă. Și mulți dintre cei care locuiesc în Cluj-Napoca sunt colegii de apartament ai cuiva, în special în perioada studenției. Dar ce riscuri și ce compromisuri vin odată cu acest statut? Să împarți casa cu cineva nu este un lucru ușor, mai ales dacă într-o zi, atât tu, cât și colegii tăi de apartament, vă treziți cu o cutie misterioasă în mijlocul sufrageriei. Oare ce se poate afla în ea? E ceva periculos? Cine a adus-o? Poate a fost unul dintre colegii tăi de apartament. În cine să ai încredere?

„Textul acestui spectacol, și spectacolul în sine, reprezintă un proiect extrem de personal pentru noi, toți din echipa de creație. Am plecat de la premisa de a ne distra și de a ne simți bine în laboratorul nostru și, mai ales, de a crea un spectacol pentru tineri și adulți, care să aducă în discuție empatia, încrederea și iubirea față de celălalt și, în același timp, un spectacol care să ridice niște întrebări despre teatrul de Animație. De asemenea, prin această creație artistică ne dorim și să demontăm niște mituri despre ceea ce înseamnă teatrul de Animație și păpușile în sine!”, a declarat Dan Boldea, dramaturg și actor.

Din distribuția spectacolului fac parte Alina Mișoc, Dan Boldea, Leo Chionac și Robert Trifan. Scenografia este semnată de către Dragoș Moldovan, cu asistența Andreei Oprean. 

Spectacolul este semnat de actorul și dramaturgul Dan Boldea, în regia lui Robert Kocsis.

Biletele pot fi achiziționate de aici: https://bit.ly/40o9CXz

Avanpremiera va avea loc în data de  29.04.2023 de la ora 20:00, iar premiera în data de 30.04.2023, de la ora 19:00, la teatrul Magic Puppet, Bulevardul Eroilor nr. 16, Cluj-Napoca.

Te-ar putea interesa si

2 comentarii

Viața în chirie, cu colegi de apartament, subiectul unei noi premiere la Magic Puppet – Revista Presei 19/04/2023 - 15:48

[…] post Viața în chirie, cu colegi de apartament, subiectul unei noi premiere la Magic Puppet appeared first on Stiri de Cluj – Servus […]

Raspunde

Comenteaza