Vasile Dâncu revine în bătălia electorală din Cluj!

by admin

Social-democrații clujeni își definitivează în această seară sau cel mai probabil mâine lista de candidați pentru Parlament. Noutatea este că președintele Consiliului Național al PSD, Vasile Dâncu, va candida pentru un mandat de senator.

Fostul vicepremier va deschide lista pentru Senat a PSD la Cluj. Dealtfel el a și postat pe facebook în această dimineață un mesaj sugestiv legat de intenția sa de a candida. “Zâmbitor spre jungla politicii”, a scris liderul social-democrat. Vasile Dâncu a mai fost senator al României în perioada 2004 – 2008.

Bătălia se dă în schimb pentru prima poziție pe lista de candidați ai PSD Cluj. Inițial această candidatură ar fi trebuit să îi revină lui Valentin Cuibus pentru “sacrificiul” de la locale. Apoi în pole-position a apărut Alexandru Cordoș, președintele interimar al organizației clujene. Cel mai probabil cei doi vor fi “săriți” de astă dată. Motivul îl poate reprezenta rezultatele înregistrate la alegerile locale dar și nevoia de rebranding a partidului.

Așa că favoriți în acest moment pentru primele două locuri pe lista de candidați la Camera Deputaților sunt Gabriela Ciot, fost secretar de stat în MAE și Ovidiu Secară. Conform estimărilor făcute pe baza procentelor obținute în alegerile locale, PSD Cluj ar putea obține un mandat de deputat și unul de senator.

Te-ar putea interesa si

1 comentariu

bafto delo 21/10/2020 - 00:32

Se vede o organizație condusă de INTERIMARI ce legitimează personaje numite iar nu alese prin vot democratic, unde clasamentele ar fi diferite, deci pare legitimarea ce nu reprezintă pe nimeni dar continuă clandestin edificarea cotețului politic ?

Raspunde

Comenteaza