Va primi și Marius Șumudică medalia pentru cele 6 victorii obținute cu CFR Cluj? Petrescu:” Dacă echipa pierdea trei din cele șase meciuri, poate nu mai eram campioni.”

by Christian Suciu

Actualul antrenor al formației din Arabia Saudită, AL Shabaab FC, a contribuit decisiv la succesul pe plan inter al Campioanei României CFR Cluj câștigând șase meciuri în campionatul intern acumulând 18 puncte care s-au dovedit cruciale pentru câștigarea titlului. Dan Petrescu, actualul tehnician al ”feroviarilor” a admis contribuția acestuia susținând că dacă clubul îi va acorda o medalie de campion aceasta ar fi meritată de managerul bucureștean.

”El a fost antrenor șase meciuri (n.r. șapte etape a stat Șumudică pe banca CFR-ului în Liga 1). Dacă cineva din club consideră că merită să-i dea, eu n-aș fi împotrivă, ba din contră. N-am ce să-i reproșez.(…).Am găsit o echipă care a câștigat șase meciuri, ce pot să zic? După aceea a fost un meci la care au fost secunzii mei, cel cu FCSB, câștigat cu 4-1. În rest, când un antrenor câștigă șase meciuri, ce să-i reproșez? A fost bine, că dacă echipa pierdea trei din acele șase partide, poate nu mai eram campioni. Deci are și el meritul lui, normal.” a declarat Dan Petrescu înntr-o intervenție pentru Gazeta Sporturilor.

Marius Șumudică a stat timp de 15 meciuri pe banca clujenilor, fiind îndepărtat după ratarea calificării în Europa League împotriva celor de la Steaua Roșie Belgrad. Acesta a rupt legătura cu conducerea din Gruia în urma demiterii și nu emite pretenții în privința unei medalii de campion, considerând că în partidele disputate și-a îndeplinit datoria ca manager principal ceea ce a reprezentat unicul său interes.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza