Urmărit internațional, prins în Florești. Era căutat de autoritățile din trei țări

by admin

Un bărbat în vârstă de 28 de ani, dat în urmărire națională și internațională și căutat de autoritățile din România, Ungaria și Austria, a fost prins miercuri de polițiștii clujeni. Bărbatul se afla la volanul unui autoturism parcat pe o stradă din Florești.

„În jurul orei 08.45, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că, pe strada Cetății, din comuna Florești, un bărbat se află într-un autoturism, care nu îi aparține. În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la locul indicat unde l-au găsit pe acesta într-un autoturism, care se afla parcat pe strada respectivă. 

Având în vedere faptul că nu era cooperant și vorbea incoerent, polițiștii l-au condus la secția de poliție pentru a-i putea stabili identitatea.

Din verificările derulate, polițiștii au reușit să-l identifice pe bărbat și au constatat că pe numele acestuia a fost emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, de către autoritățile române și 2 mandate europene de arestare  emise de autoritățile din Austria și Ungaria.

Acesta a fost condamnat în România, la 6 ani de închisoare, pentru infracțiunile de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și uz de fals. Ulterior, autoritățile din Austria și Ungaria au emis 2 mandate de arestare preventivă, pentru trafic de migranți”, a transmis IPJ Cluj.

Bărbatul a fost predat în custodia polițiștilor din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, iar, cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, acesta a fost condus și predat reprezentanților Penitenciarului Gherla, în vederea executării pedepsei.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza