Urmărire pe străzile din Câmpia Turzii. Șoferul s-a oprit cu mașina într-un stâlp de electricitate

by admin

Urmărire ca-n filme pe străzile din Câmpia Turzii, după ce un șofer în vârstă de 31 de ani a refuzat să oprească la un filtru al poliției.

„Polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Câmpia Turzii au constatat în flagrant o infracțiune la regimul rutier. Un conducător auto în vârstă de 31 de ani, din comuna Unirea, județul Alba a fost înregistrat cu aparatul radar depășind limita legală de viteză, în timp ce se deplasa pe strada 1 Decembrie 1918. Bărbatul nu a oprit la semnalul polițistului rutier, pornindu-se în urmărirea acestuia”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

Bărbatul a fost prins abia după ce a intrat cu mașina într-un stâlp de electricitate de pe marginea drumului.

„Pe strada Viitorului, cel în cauză a pierdut controlul autoturismului, intrând în coliziune cu un stâlp de linie electrică, rezultând doar pagube materiale. În urma verificărilor efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că bărbatul nu deținea permis de conducere. Menționăm faptul că testarea cu aparatul etilotest a avut rezultat negativ. În continuare sunt efectuate cercetări privind săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere”, a mai comunicat IPJ Cluj.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza