Unul dintre cele mai cunoscute restaurante din Cluj-Napoca pregătește un eveniment pur românesc

by Oana Spiru

Planuri de weekend? Ce spuneți de o sărbătoare a tradițiilor culinare și muzicale ale Transilvaniei? Unul dintre cele mai renumite restuarante din Cluj-Napoca își deschide grădina de vară cu un eveniment inedit: Culinăria de Primăvară 2023.

Într-o atmosferă caldă și preparate care exprimă tradițiile gastronomice ale românilor, Restaurantul Dapino pregătește pentru acest eveniment mâncare pur românească, în acorduri muzicale de taraf.  Cunoscută deja ca o sărbătoare a tradițiilor culinare și muzicale ale Transilvaniei, Culinăria de Primăvară 2023, își deschide porțile în weekendul 20-21 mai, aducând în fața publicului oaspeți de seamă. Pe ritmuri românești, Simion Bogdan-Mihai și Lăutarii de Mătase vor întreține atmosfera acestui eveniment. De asemenea, Adrian Naidin și Mircea Groza vor completa cadrul cu muzici de taraf.

Pofticioșii se vor bucura de mâncare preparată cu suflet, folclor autentic și un ospăț tradițional ardelenesc, cu găteală-n aer liber la foc cu lemne și degustări. Bucatele vor fi pregătite la jar și la ceaun, cu ingrediente locale proaspete, într-o contopire de gusturi care-ți vor aminti de bunici și de copilărie.

Băcănia DaPino, renumită pentru gusturile originare din Italia și bazinul mediteranean, va pune masă-n Grădina și va aduce în prim-plan datinile culinare și tradițiile armonioase ale Transilvaniei. Acest eveniment inedit și plin de savoare din inima Clujului promite să ofere o experiență plină de suflet.

Te-ar putea interesa si

2 comentarii

Unul dintre cele mai cunoscute restaurante din Cluj-Napoca pregătește un eveniment pur românesc – Revista Presei 16/05/2023 - 13:40

[…] post Unul dintre cele mai cunoscute restaurante din Cluj-Napoca pregătește un eveniment pur românesc appeared first on Stiri de Cluj – Servus […]

Raspunde

Comenteaza