UNTOLD – PRIMUL MEGA FESTIVAL DIN DUBAI, CARE VA AVEA LOC ÎN PERIOADA 15-18 FEBRUARIE 2024, ÎN EXPO CITY DUBAI, ÎȘI DEZVĂLUIE SCENELE MAGICE

by Christian Suciu

Timp de 4 zile, UNTOLD va transforma Expo City Dubai într-un paradis al diversității muzicale și culturale. UNTOLD, un festival recunoscut la nivel mondial pentru show-urile uluitoare și producțiile vizuale impresionante, își va face debutul în Orientul Mijlociu, în Expo City Dubai, între 15-18 februarie 2024.

Pregătește-te să descoperi un tărâm magic, de peste 170.000 de metri pătrați, unde imaginația nu cunoaște limite, un paradis al entertainment-ului și al inovației. Cel mai interesant fenomen muzical din orașul viitorului, UNTOLD Dubai își prezintă scenele incredibile care vor defini această experiență extraordinară.

Mainstage-ul UNTOLD Dubai este un univers al sunetelor eclectice, locul dedicat superstarurilor la nivel global, fie că vorbim de DJ, artiști K-pop sau live act-uri. Este scena dedicată diversității de genuri muzicale.  

Galaxy, casa techno a festivalului UNTOLD, este o scenă în care peisajul se schimbă constant datorită proiecțiilor de video-mapping. Setup-ul constă în obiecte astronomice, galaxii, particule de energie, portaluri și tuneluri spațiu-timp. Charlotte de Witte, Amelie Lens, Boris Brejcha, Jamie Jones, Loco Dice, Maceo Plex, Richie Hawtin, Stephan Bodzin sau Tale Of Us sunt artiștii care au creat la scena Galaxy o atmosferă unică pentru fanii techno. 

Scena Alchemy e un laborator dedicat alchimiștilor, acei artiști care reușesc să combine elemente din genuri diferite, de la trap, hip-hop, drum & bass cu un strop de culoare și dinamism cu reprezentanți ai genului Bollywood. Borgore, DJ Snow & MC Agent, Dope D.O.D., Dub FX & Woodnote, L’Entourloop & N’Zeng, Malaa, Netsky, Noisia (DJ Set), Sub Focus B2B Wilkinson sunt alchimiștii care au creat magie în timpul celor 4 zile și 4 nopți ale edițiilor precendente ale festivalului UNTOLD.

Un concept imersiv unde nu există noțiunea de spațiu ori timp, scena Time este locul care te invită la o călătorie printre clepsidre și hărți stelare, este tărâmul minunilor atemporale.

Scena Retro Fantesia este locul unde viitorul face o călătorie nostalgică, dedicată fanilor care care găsesc bucurie în amintiri.

Fiecare dintre scenele primului mega festival de muzică din Dubai, UNTOLD, promite să ofere o experiență muzicală în sine. De la diversitatea pe care o vor descoperi la Mainstage, la călătoria în universul techno de la scena Galaxy, la nostalgia fermecătoare a scenei Retro Fantesia, există ceva pentru fiecare iubitor de muzică. Festivalul UNTOLD Dubai, prezentat în colaborare cu Expo City Dubai, promite să ofere o experiență completă, cu genuri muzicale diverse.

La prima ediție UNTOLD Dubai sunt așteptați peste 70.000 de fani pe zi și, în toate cele 4 zile, peste 280.000 de participanți din toate colțurile lumii.

            Înscrie-te pe site-ul oficial al festivalului untold.ae pentru a fi la curent cu ultimele noutăți. Cei care nu și-au achiziționat încă un abonament pentru UNTOLD, primul mega festival de muzică din Dubai, o pot face de pe untold.ae. 

Te-ar putea interesa si

1 comentariu

Comenteaza