Universitatea Craiova primește vizita CFR-ului de la 21:00 într-un meci cu miză pentru titlu!

by Christian Suciu

Meciul dintre Universitatea Craiova și CFR Cluj se joacă astăzi de la ora 21:00 și va putea fi urmărit în direct pe Prima Sport 1 sau online pe PrimaPlay.ro. Echipa lui Dan Petrescu nu poate fi mulțumită fără o victorie pentru a ajunge din urmă liderul clasamentului Farul Constanța, care a remizat în această etapă cu Rapid București iar de partea cealaltă, oltenii se află la 7 puncte de prima poziție însă orice victorie în Play-Off îi poate aduce în lupta pentru titlu.

În întâlnirile directe din acest sezon, oltenii au un avantaj moral, fiind ultima formație din Superligă care a învins-o pe CFR Cluj, cu un scor de 2-0 pe Stadionul ”Ion Oblemenco” acum două luni. Meciul va fi unul interesant și din perspectiva întâlnirii a doi dintre cei mai buni marcatori ai Superligii în 2023 și anume Andrei Ivan (6 goluri) din tabăra oltenilor și Rangelo Janga (5 goluri) de la CFR Cluj.

Cea mai mare diferență de scor înregistrată în întâlnirile directe de la promovarea lui CSU Craiova în 2014 a fost de 4-0 pentru CFR Cluj într-un meci în care au marcat Mario Camora, Davide Petrucci și Antonio Jakolis cu o ”dublă” iar înfrângerea a fost una decisivă pentru Craiova ce a ratat calificarea în cupele europene la finalul sezonului respectiv.

Înainte de confruntarea de la ora 21:00 ambele formații au remizat în prima etapă a Play-Off-ului, clujenii bifând un 2-2 acasă împotriva lui Rapid București în timp oltenii au înregistrat același scor în compania lui FCSB.

sursa: primasport.ro

Te-ar putea interesa si

2 comentarii

Universitatea Craiova primește vizita CFR-ului de la 21:00 într-un meci cu miză pentru titlu! – Revista Presei 02/04/2023 - 13:23

[…] post Universitatea Craiova primește vizita CFR-ului de la 21:00 într-un meci cu miză pentru titlu! appeared first on Stiri de Cluj – Servus […]

Raspunde

Comenteaza