Universitatea Cluj primește întăriri de la FCSB! Un atacant de 1 milion de euro a fost cedat împrumut de Gigi Becali la clubul clujean

by Christian Suciu

Patronul FCSB-ului Gigi Becali a anunțat într-o intervenție pentru postul Pro Arena că și-a dat acordul pentru plecarea sub formă de împrumut a tânărului atacant al roș-albastrilor, Ianis Stoica, la Universitatea Cluj până la finalul sezonului competițional. Stoica a strâns 18 partide pentru FCSB în acest sezon însă nu a înscris în niciun meci iar Gigi Becali crede că mutarea i-ar putea face bine internaționalului de tineret.

” Pe Ianis Stoica l-am dat la Cluj. E bine să joace, n-avea loc. Îi avem pe Omrani, pe Compagno, pe Miculescu, pe care eu îl văd mai mult ca atacant. Atunci, am zis că e mai bine să îl las pe Ianis să joace.” a declarat Patronul FCSB-ului Gigi Becali. Potrivit acestuia deși atacantul a mai fost dorit în Franța, cluburile nu au ajuns la un consens privind suma de transfer iar atunci mutarea a picat.

”Pe Ianis Stoica am cerut două milioane şi dai 250.000 de euro? La revedere! Dacă mă respecţi nu dai 250.000 de euro. El rămâne, nu se poate aşa ceva! Vor fi jucători care vor pleca. Acum nu mai e timp.” declara latifundiarul din Pipera după ce a transferul lui Stoica a picat.

Vârful de 1,80 metri este evaluat în prezent la 1 milion de euro conform Transfermakrt și a adunat 5 selecții la naționala U21 a României pentru care a marcat până acum și un gol.

sursa: primasport.ro

Te-ar putea interesa si

Comenteaza