Universitatea Cluj aduce un stoper ” veteran”! Fundașul a mai evoluat în superligă pentru FCSB, Botoșani și Oțelul Galați

by Christian Suciu

Universitatea Cluj a finalizat transferul fundașului central Andrei Miron, venit din postura de jucător liber de contract însă va putea fi folosit doar din Ianuarie. Apărătorul are peste 230 de meciuri bifate în Super Ligă pentru formații precum FCSB, FC Botoșani sau Oțelul Galați.

”Clubul nostru a ajuns la un acord cu Andrei Miron (28 de ani). Fundaşul central cu peste 230 de apariţii la nivelul primei ligi soseşte la ”U” din postura de jucător liber de contract, după ce şi-a reziliat înţelegerea cu echipa israeliană Hapoel Haifa.” au transmis reprezentanșii Universității Cluj.

După despărțirea de formația israliană, pentru care a jucat numai 5 partide, cota de piață a acestuia potrivit Transfermakrt este de 700 de mii de euro.

sursa:primasport.ro

Te-ar putea interesa si

1 comentariu

U Cluj 25/10/2022 - 14:07

Bine ca aduceti al 4-lea fundas central. Aduceti in fu.tere un atacant, ca nu are cine sa dea goluri! Ma, voi care conduceti clubul asta, chiar sunteti cu capul ! Nici in liga a 4-a nu am avut asa habarnisti la conducerea echipei !!!

Raspunde

Comenteaza