Unirea Dej s-a înțeles cu noul antrenor după plecarea lui Dragoș Militaru! Noul tehnician al clujenilor a lucrat în academia FCSB-ului

by Christian Suciu

Formația clujeană Unirea Dej l-a instalat în funcția de antrenor principal pe Dacian Nastai, fostul antrenor al echipei U19 a FCSB-ului dar și fost antrenor secund la prima echipă a bucureștenilor. Tehnicianul în vârstă de 50 de ani originar din Satu Mare a mai antrenat în decursul carierei sale și la formații precum Olimpia Satu Mare, Someșul Satu Mare, Sportul Șimleu Silvaniei, Luceafărul Oradea iar în ultimul sezon acesta s-a aflat pe banca Unirii Constanța în Liga a 2-a din România. Înțelegerea dintre Dacian Nastai și reprezentanții clubului Unirea Dej va fi valabilă pentru numai un sezon.

” Trebuie să continuăm munca bună făcută de Dragoș Militaru. Nu va fi deloc ușor în condițiile în care au plecat cei mai buni jucători ofensivi, Angelo Cocian și Alex Pop.

Va trebui să găsim și niște jucători tineri, utili, e care să îi încadrăm în echipă. Sper ca Unirea Dej să ofere un contur frumos proiectului. Este unul interesant pentru fotbalul românesc” a declarat Dacian Nastai pentru Metropola TV, în urma înțelegerii cu echipa clujeană.

Te-ar putea interesa si

1 comentariu

Comenteaza