Un val de frig cuprinde luna Martie! Vor fi și minime de -14 grade!

by Christian Suciu

Agenția Națională de Meteorologie avertizează cu privire la valul de temperaturi scăzute care se vor înregistra în țară săptămâna aceasta.

Potrivit avertizărilor meteorologice în următoarea săptămână se vor înregistra temperaturi scăzute cu maxime oscilând între -2 și 2 grade Celsius precum și minime între -7 și chiar – 14 grade Celsius. După această săptămână vremea se va încălzi ușor atingând și maxime de până la 12 grade și temperaturi minime între -3 și -1 grade Celsius însă o creștere mai proeminentă se prefigurează după 16 Martie.

Mai mult de atât, ANM-ul a emis deja averitizări cu privire la ninsori în majoritatea regiunilor țării printre care se numără și județul Cluj.

” În intervalul menționat, îndeosebi în sudul, centrul și estul teritoriului, temporar vor fi precipitații predominant sub formă de ninsoare, local se vor acumula 10…15 l/mp și se va depune strat de zăpadă. Notă: valorile termice vor continua să scadă, astfel încât, în a doua jumătate a săptămânii vremea va fi deosebit de rece.” a informat Agenția Națională de Meteorologie.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza