Un traficant de droguri, capturat de polițiști în Florești în urma unui flagrant

by Christian Suciu

Polițiștii clujeni au arestat marți un traficant de droguri după ce acesta a încercat să vândă peste 1 kiligram și jumătate de substanțe interzise. În urma perchezițiilor domiciliare s-a dovedit că acesta se afla în posesia a 17,5 kg de droguri de mare risc și substanțe psihoactive.

”Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Cluj, au documentat activitatea infracțională a unei persoane, cercetate pentru trafic de droguri de mare risc și efectuarea de operațiuni cu produse știind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive, fără a deține autorizație.

Astfel, la data de 11 iunie 2024, aceasta a fost prinsă în flagrant delict,  în comuna Florești, în timp ce ar fi comercializat 1,6 kilograme de droguri de mare risc (3-CMC, cunoscut sub denumirea de cristal).
Ulterior, au fost puse în aplicare 2 mandate de percheziție domiciliară, fiind descoperite și ridicate peste 17,5  kilograme de droguri de mare risc și substanțe psihoactive (3-CMC, MDMA, 2-MMC și N-Ethylnorpentedrone), precum și alte mijloace de probă.
La data de 12 iunie 2024, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Cluj au dispus reținerea persoanei, cercetate pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de mare risc și  efectuarea de operațiuni cu produse știind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive, fără a deține autorizație.
A fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Cluj, cu propunere de arestare preventivă a persoanei, pentru 30 de zile.”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza