Un șofer a intrat cu mașina într-o casă din Someșu Rece. A refuzat recoltarea probelor biologice pentru stabilirea alcoolemiei

by admin

Un grav accident de circulație a avut loc duminică după-amiaza în localitatea Someșu Rece. Potrivit polițiștilor, un bărbat a pierdut controlul volanului și s-a oprit cu mașina în zidul unei case de pe marginea drumului.

„Polițiștii au fost sesizați in jurul orei 17:18, pentru a interveni la un accident de circulație produs pe drumul județean 107P, localitatea Someșu Rece. 

Din primele verificări, un conducător auto în vârstă de 28 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, în timp ce se deplasa pe DJ 107P, din direcția Gilău spre Someșu Rece, ar fi pierdut controlul direcției de deplasare, părăsind partea carosabila, ulterior autoturismul oprindu-se în clădirea unui imobil”, a transmis IPJ Cluj.

Șoferul a fost rănit și a fost transportat la o unitate medicală pentru a primi îngrijiri de specialitate. El a refuzat recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza