Un profesor al USAMV Cluj a ajuns în finala primei Gale a Cercetării Românești organizată de Ministerul Cercetării și Digitalizării!

by Christian Suciu

Profesorul dr. Dan C Vodnar al Facultății de Știința și Tehnologia Alimentelor USAMV Cluj-Napoca alături de echipa sa de cercetare a fost numit între finaliștii primei ediții a Galei Cercetării Românești organizată de către Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării. Profesorul clujean va face parte de asemenea și din juriul pentru categoria Tinerilor Cercetători din cadrul festivității ce sa va desfășura la Ateneul Român la data de 31 Ianuarie.

”Prima ediție a Galei Cercetării Românești, organizată de Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării – România, va avea loc în 31 ianuarie, ora 17.00, la Ateneul Român, iar în cadrul evenimentului vor fi premiate realizările celor mai valoroşi #cercetători români, din țară și din diaspora.

Gala este structură pe două categorii – Cercetători cu experiență și Tineri cercetători, cu jurii distincte. Între finaliștii categoriei Cercetători cu experiență / Echipă de cercetare se află și echipa condusă de Prof. dr. Dan C. Vodnar (Domeniul Biotehnologii). Prorector Cercetare la universitatea noastră și profesor de Gastronomie Moleculară și Biotehnologii alimentare, la Facultatea de Știința și Tehnologia Alimentelor USAMV Cluj-Napoca, Prof. dr. Dan C. Vodnar a fost invitat să facă parte și din juriul categoriei Tineri cercetători. Felicitări și mult succes tuturor!” au comunicat reprezentanții USAMV Cluj-Napoca.

Te-ar putea interesa si

1 comentariu

Comenteaza