Un nou drum județean intră în reparații

by admin

Un nou drum județean intră în reparații. Este vorba de drumul județean 161B dintre Ploscoș și Turda, care va fi reabilitate pe o lungime de peste 13 kilometri.

”Importanța lucrărilor e dată de faptul că acest drum județean se află în proximitatea municipiului Turda și realizează, totodată, joncţiunea cu drumul de acces spre Salina Turda, unul dintre cele mai vizitate obiective turistice din judeţul Cluj”, a declarat Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj.

Vor fi executate, astfel, lucrări constând în realizarea, în zonele afectate, de fundație din blocaj de balast și piatră spartă, plombarea gropilor cu îmbrăcăminte asfaltică, tratarea burdușirilor și a tasărilor, aducerea la profil și completarea acostamentelor, curățarea șanțurilor și a rigolelor, desfundarea sau înlocuirea de podețe precum și tăierea vegetației și a lăstărișului din vecinătatea carosabilului.

În această fază se execută lucrări constând în săpături și realizarea de fundație din blocaj de balast și piatră spartă în zonele afectate.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza