Un nou drum județean a fost asfaltat

by admin

Încă drum județean a fost asfaltat. Este vorba de două sectoare, în lungime de aproape 10 kilometri, din drumul județean 182F Cuzdrioara- Valea Gârboului- Rugășești. Anterior, Consiliul Județean Cluj a finalizat asfaltarea restului sectoarelor de drum.

„În prealabil, pe toată lungimea tronsonului vizat de lucrările de întreținere au fost executate lucrări constând în refacerea terasamentelor deteriorate, realizarea de șanțuri, frezări, plombări, realizarea de casete în vederea lărgirii căii de rulare, reprofilarea drumului cu cilindrare cu adaos de balast, curățarea șanțurilor și a rigolelor, aducerea la profil a acostamentelor, desfundarea podețelor și așternere de strat de balast stabilizat.

În prezent, lucrările de întreținere continuă pe sectorul cuprins între km 6+500 și km 8+980 cu lucrări constând în plombări și tratarea burdușirilor.

Nu în ultimul rând, pentru completa finalizare a lucrărilor vor fi realizate acostamente precum și  marcaje și semnalizare rutieră”, au transmis reprezentanții CJ Cluj.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza