Un minor a rămas blocat din greșeală într-o mașină, pe o stradă din Cluj-Napoca. Au intervenit echipajele ISU

by admin

Un minor a rămas blocat, vineri dimineața, într-o mașină parcată pe strada Marinescu din Cluj-Napoca. ISU Cluj a intervenit cu mai multe echipaje, dar, din fericire, nu a fost nevoie de ajutorul lor.

„Ușile autoturismului s-au blocat accidental cu cheia în contact imediat după ce mama a ieșit din autoturism. La locul evenimentului s-a deplasat un echipaj de descarcerare, însă a fost solicitat și sprijinul  unei persoane specializate în yale auto. 

Copilul nu a fost în pericolul. Autoturismul a fost deschis în aproximativ 1 minut de către persoana specializată, astfel, nu a fost nevoie de utilizarea accesoriilor pentru descarcerare”, a transmis ISU Cluj.

Te-ar putea interesa si

5 comentarii

Georgiana 27/05/2023 - 00:43

Ma bucur ca echipajele isi fac datoria chiar si in cazuri de genul care nu suna prea urgente.

Raspunde
Marian Dionisie Vargau 07/09/2023 - 10:19

Vai, ce situație tensionată! Mulțumesc lui Dumnezeu că totul s-a terminat bine și rapid. Sunt curios, totuși, cum se poate bloca ușa unei mașini cu cheia în contact? E o problemă tehnică a mașinii sau pur și simplu un accident nefericit? Bravo echipei de intervenție pentru reacția rapidă! 🙏👏

Raspunde
Inna 14/10/2023 - 16:41

Este important ca astfel de intervenții rapide să aibă loc pentru a proteja siguranța copiilor. Bravo echipei ISU Cluj-Napoca pentru promptitudine și eficiență în rezolvarea situației. Siguranța copiilor trebuie să fie o prioritate absolută.

Raspunde
Larisa 26/10/2023 - 13:53

Este un lucru îngrijorător să auzim că un minor a rămas blocat într-o mașină în Cluj-Napoca. Apreciem intervenția rapidă a echipajelor ISU pentru a-l salva. Siguranța copiilor trebuie să fie o prioritate, iar acest incident ne amintește de importanța supravegherii adecvate a acestora.

Raspunde

Comenteaza