Un jucător de la CFR Cluj va pleca împrumut în vară! Tânărul era o opțiune pentru regula u21!

by Christian Suciu

Portarul Campioanei României CFR Cluj, Otto Hindrich va pleca sub formă de împrumut în această vară la o echipă de top din campionatul Ungariei! Kisvarda, ocupanta locului 2 din Ungaria mai are încă 2 jucători români în componența lotului( Claudiu Bumba și Andrei Peteleu) iar pentru campania de calificare în cupele europene, aceștia au decis să-l împrumute și pe tânărul portar al CFR-ului, care a impresionat în actuala stagiune prin numeroase prestații solide pentru trupa lui Dan Petrescu.

Împrumutul internaționalului român u21 se va realiza în schimbul a 250 de mii de euro iar în contract nu este prevăzută o opțiune de transfer definitiv

”Este un portar foarte bun, sunt sigur că va crește foarte mult. Era important pentru el și pentru noi să aibă jocuri în picioare. Este vorba despre o echipă din Ungaria, Kisvarda, care a terminat campionatul pe locul 2 și va juca în cupele europene.

Cel mai important a fost să ne asigurăm că el, în această perioadă importantă, având 19 ani, va continua să apere. Este un împrumut simplu. Au fost anumite condiții financiare mulțumitoare pentru club, dar cel mai important aspect a fost că am pus clauza prin care ne asigurăm că va juca un minimum de meciuri. Ne ajuta la respectarea regulii U21, dar ne descurcăm. Avem jucători care pot îndeplini obligația.” a declarat pentru postul ProX, președintele CFR-ului, Cristi Balaj.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza