Un fost selecționer al României și antrenor al lui Dinamo București critică maniera în care CFR-ul și-a adjudecat al 5-lea titlu

by Christian Suciu

Fostul mare jucător și antrenor al lui Dinamo, Cornel Dinu a comentat modul în care CFR-ul și-a adjudecat cel de-al 5-lea titlu consecutiv de Campioană a României, acuzându-i pe clujeni că jocul prestat în actuala campanie nu a fost unul spectaculos, care să bucure publicul venit la meci.

Acesta s-a declarat în mod explicit nemulțumit de jocul ”cinic” al clujenilor, dorindu-și un joc mai plăcut ochiului din partea Campioanei României.

”De exemplu, antrenorii lui Dinamo de la început, sau chiar de la echipa naţională în anuminte momente există şansă şi neşansă. De multe ori câştigi cu şansă. Se spunea că azi am avut noroc, dacă mai jucăm aşa se va alege praful şi trebuie să avem grijă.

Părerea mea este că au câştigat, cum s-ar spune… chiorul în ţara orbilor, în ultimii ani de zile. Nu au avut absolut deloc nişte adversari care să le pună probleme. Au avut un joc parcimonios, meschin. Eu dacă aş câştiga aceste titluri, nu aş fi bucuros, pentru că fotbalul presupune spectacol.

La ce jucători… aste este părerea mea. Este o echipă care a dat dovadă de un cinism de neacceptat. De o anumită sfidare a legilor jocului, a ceea ce însemnă frumuseţe.

De asta sunt stadioanele… Este o echipă care în ultimii 5 ani de zile a câştigat în proporţii de 90 la sută cu goluri macate la faze fixe. Fotbalul pe care îl joacă CFR-ul este departe de ceea ce înseamnă raţiunea de a exista a acestui joc.” a transmis fostul selecționer al Echipei naționale, Cornel Dinu.

sursa:primasport.ro

Te-ar putea interesa si

2 comentarii

equalizer 18/05/2022 - 05:45

Puterea observatiei clare este denumita cinism de cei care nu o poseda.
Dinu se vaicareste ca o fata mare.
Lui Dinu ii e frica sa recunoasca adevarul.
Chiar daca bucurestenii considera Clujul un oras de provincie,uita ca la Cluj s-a jucat fotbal mereu si…nu orice fotbal.
CFR Cluj e o echipa consacrata si dovada este ca a reusit cinci ani la rand sa ia campionatul.
Cum a reusit?
Numai printr-un joc constant bun peste celelalte echipe din campionat in ciuda sforariilor din capitala ale FRF.
Cine este “chiorul in tara orbilior” ???
Dinule ai imbatranit degeaba.
Succesul înseamnă să ai curaj, determinare şi voinţa .
CFR a avut si are .

Raspunde
U Cluj 18/05/2022 - 09:07

Da, CFR a avut si are Ucu Rus, Dancu si altii. Si “proptele” zdravene la FRF si LPF. A nu se uita cu ce manarii, sforarii si furaciuni au luat cele doua campionate pe terenul lui “U”. Sunt chestii care se cunosc, sunt persoane implicate care se cunosc, doar DNA-ul doarme si se fac e ca nu stie nimic. Nu mai devreme de ultimul campionat FURAT prin neacordarea a doua offside-uri clare.

Raspunde

Comenteaza