Un britanic dat în urmărire pentru că a accident o gravidă, prins pe Aeroportul din Cluj

by admin

Un cetățean britanic, dat în urmărire după ce a accidentat o femeie în Capitală, a fost prins pe Aeroportul din Cluj în timp ce încerca să fugă din țară. Bărbatul a fost prins vineri dimineața, în jurul orei 4:00.

„În urma activităților desfășurate de către polițiștii din cadrul Brigăzii Rutiere, conducătorul autovehiculului a fost identificat în persoana unui bărbat, cetățean străin. Acesta a fost dat în consemn la punctele de trecere a frontierei, iar în cursul acestei dimineți, bărbatul a fost depistat în punctul de frontieră din aeroportul municipiului Cluj-Napoca, încercând să părăsească țara.

Persoana în cauză va fi preluată de polițiștii din cadrul Brigăzii Rutiere care vor proceda la conducerea acesteia la sediul unității de poliție, în vederea continuării cercetărilor și dispunerii măsurilor legale”, au transmis reprezentanții Brigării Rutiere București. 

Potrivit polițiștilor, joi, în jurul orei 18:40, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier pe Strada Gura Caliţei din Sectorul 3. Din primele cercetări, s-a stabilit faptul că o femeie a fost surprinsă şi accidentată de un autoturism al cărui şofer a fugit de la faţa locului.

„În urma accidentului de circulaţie a rezultat rănirea pietonului, o femeie însărcinată, care a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Sunt efectuate cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs accidentul de circulaţie”, au precizat polițiștii.

Conform ultimelor informații, femeia accidentată a pierdut sarcina.

Te-ar putea interesa si

1 comentariu

Comenteaza