Un bărbat și-a pierdut viața după ce a intrat cu mașina într-un stâlp, în Jucu Herghelie

by admin

Un bărbat și-a pierdut viața și un altul a ajuns la spital, după ce au fost implicați într-un accident rutier în localitatea Jucu Herghelie. Cei doi au intrat cu mașina într-un stâlp de pe marginea drumului.

„Un conducător auto de 36 de ani, din județul Caraș-Severin, care se deplasa în direcția municipiului Gherla ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, moment în care autovehiculul a părăsit partea carosabilă și a intrat într-un stâlp de electricitate.

În urma impactului, din nefericire, pasagerul din față, un bărbat de 38 de ani, din județul Cluj a decedat. Conducătorul auto a fost transportat la o unitate medicală.

Testarea cu aparatul etilotest a acestuia a rezultat negativă”, a transmis IPJ Cluj.

„La fața locului au intervenit două autospeciale cu modul de descarcerare și două echipaje SMURD, unde au găsit un autoturism răsturnat în afara părții carosabile cu un bărbat în stop cardio-respirator încarcerat în acesta. Totodată s-a constatat faptul că poziția autoturismului bloca calea ferată din vecinătatea DN1C.

Pompierii au acționat pentru descarcerarea victimei și începerea manevrelor de resuscitare în colaborare cu echipajele SMURD. Totodată, prin dispeceratul integrat s-a anunțat compania de căi ferate pentru a fi oprit traficul feroviar pe linia obstrucționată.

Din păcate, bărbatul extras din autoturism nu a răspuns manevrelor de resuscitare și a fost declarat decedat”, au transmis și pompierii clujeni.

Te-ar putea interesa si

1 comentariu

Comenteaza