Un antrenor cu experiență în Liga 1 analizează lupta la titlu. Cine ar trebui să iasă pe primul loc?

by Christian Suciu

Fostul antrenor al unor echipe precum FC Botoșani, Petrolul Ploiești sau Sepsi OSK și-a spus părerea privind lupta la titlu din acest an dintre CFR Cluj și FCSB care se va decide în ultima etapă a campionatului. Acesta este de părere că România ar trebui reprezentată în Liga Campionilor de o echipă cu experiență europeană iar CFR-ul s-ar încadra mai bine la acest capitol față de contracandidata FCSB.

”Nu vreau să supăr pe nimeni, dar în competiţiile europene e nevoie de experienţă. CFR are experieţă, iar, mai mult, FCSB nu prea a mai avut nici prezenţe în cupele europene în ultima perioadă. FCSB nu are jucători cu experienţă. Are un lot tânăr, valoros, jucători care pot creşte, dar momentan nu sunt expermentaţi şi asta contează foarte mult în cupele europene”, a declarat Leo Grozavu în emisiunea Fotbal Show, de pe Prima Sport 1. ”

FCSB-ul s-a apropiat la două puncte de liderul CFR după victoria de ieri seară în fața lui CSU Craiova prin golul marcat în minutul 86 de croatul Ivan Mamut din centrarea fundașului de bandă Radunovic.

sursa:primasport.ro

Te-ar putea interesa si

Comenteaza