UMF Cluj, singura universitate românească de profil inclusă în prestigiosul clasament internațional QS World University Rankings by Subject 2024!

by Christian Suciu

MF ”Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca este singura universitate de profil din România inclusă în clasamentul internațional QS World University Rankings by Subject 2024. Aceasta figurează în intervalul 501-550 în ramura Life Sciences & Medicine și în intervalul 301-350 în domeniile de Medicină, Farmacie și Farmacologie.

” În ranking-ul publicat astăzi, 10 aprilie, universitatea noastră figurează pentru prima dată în ramura de știință Life sciences & Medicine, în intervalul #501-550. De asemenea, la fel ca anul trecut, UMF ”Iuliu Hațieganu” este clasată în domeniile Medicină și Farmacie și Farmacologie, în intervalul #301-350.Această performanță este dată în mod deosebit de punctajele obținute pentru activitatea de cercetare, înregistrându-se scoruri ridicate pentru indicele Hirsch și numărul de citări.”, au transmis reprezentanții UMF Cluj-Napoca, pe pagina oficială de Facebook a universității.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza