U Cluj, rămasă fără un atacant de bază înainte de barajul cu Universitatea Craiova! Daniel Popa s-a înțeles cu FCSB

by Christian Suciu

Universitatea Cluj nu se va putea baza în barajul cu Universitatea Craiova pe atacantul Daniel Popa (28 de ani) ce deși acuză probleme musculare ar fi ajuns la un acord cu reprezentanții clubului FCSB pentru un transfer în această vară. Conform președintelui Radu Constantea, bucureștenii ar fi plătit clauza de reziliere a jucătorului, în valoare de 300 de mii de euro.

”La Daniel e o situație diferită, pentru că pe el nu ne putem baza în baraj, are o problemă musculară. Din punctul nostru de vedere, are o clauză de reziliere de 300.000 de euro. FCSB s-a înțeles cu jucătorul și în această seară s-au înțeles și cluburile pentru această clauză, de 300.000. Este o pierdere. Da, e un acord de principiu. E o șansă și pentru jucător, și-a făcut datoria față de noi.”, a transmis Radu Constantea pentru Digisport.

Daniel Popa a demonstrat o formă bună în actuala stagiune evoluând pentru clujeni în 42 de meciuri înscriind 11 goluri și oferind 5 assist-uri. În momentul de față, acesta este cotat la 850 de mii de euro conform site-ului de specialitate Transfermarkt.

Pentru barajul cu Universitatea Craiova, Ioan Ovidiu Sabău îi va avea la dispoziție pe postul de atacant pe argentinianul Federico Anselmo, Dragoș Tescan și Filip Ilie însă l-ar putea folosi și pe Valentin Gheorghe precum în partida câștigată în ultima etapă cu Oțelul Galați.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza